NOU! SERVICIUL DE ORTOPEDIE PEDIATRICĂ

NOU! SERVICIUL DE ORTOPEDIE PEDIATRICĂ

Dragilor, din grijă pentru dumneavoastră şi din dorinţa de a vă asigura servicii medicale complete, de cea mai înaltă calitate, începând cu luna aceasta am inclus în specialităţile noastre şi ortopedia pediatrică!

Îi urăm astfel un călduros bun-venit în echipă domnului Dr. Alin Andrei Muntean, Medic specialist ortopedie pediatrică. Domnul doctor, absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, a participat la numeroase seminarii şi conferinţe de specialitate la nivel national şi european, a practicat în cadrul unor spitale de renume din Franţa şi este membru al European Pediatric Orthopaedic Society!

Dr. Alin Andrei Muntean, va asigura, în cadrul CarollMed, tratarea copiilor până în 18 ani, cu afecțiuni traumatice ale sistemului musculo-scheletal (fracturi) şi afecţiuni ortopedice (care afectează mobilitatea și dezvoltarea normală a copiilor), inclusiv ecografii de şold, aplicarea atelelor gipsate pentru fracturi şi tratarea piciorului strâmb congenital.

Pentru mai multe detalii şi programări,  apelaţi 0773828799, sau accesaţi site-ul clinicii!

Medicină cu mintea şi sufletul!

#ortopediepediatrică #ecografiedeșold

Leave a Reply

Your email address will not be published.