TERAPII INOVATIVE! EXCLUSIV LA CAROLLMED!

TERAPII INOVATIVE! EXCLUSIV LA CAROLLMED!

Știați că nodulii tiroidieni pot fi eliminați și fără intervenții chirurgicale laborioase, ce implică riscuri multiple (riscul anestezic, riscul chirurgical, etc.)?

Fie că vorbim de ablația cu etanol sau ablația cu radiofrecvență, actul în sine se desfășoară în regim de ambulatoriu, pacientul putând pleca după câteva ore acasă, urmând ca reintegrarea în societate să aibă loc în următoarea zi. Pentru a putea fi declarați eligibili pentru una din intervențiile de mai sus, este nevoie de o puncție aspirativă diagnostică cu ac fin (FNA). Puncția în sine nu doare, deoarece se efectuează în anestezie locală și nu există nici un risc ca tumora per primam să migreze de la locul inițial! În vederea primirii mai multor informații, vă îndemnăm să vă programați la un consult la dr. Ionuț Sandu, medic chirurg cu supraspecializare în chirurgie endocrină, ce profesează în București, la Institutul Național Parhon.

Pentru programări și alte informații, puteți apela cu încredere la numărul de telefon 0773828799 sau on-line pe https://carollmed.ro/programari-carollmed/!

Leave a Reply

Your email address will not be published.