CAROLLMED OFERĂ NOI SERVICII EXCLUSIVE!

CAROLLMED OFERĂ NOI SERVICII EXCLUSIVE!

Dragii mei,

Sunt deosebit de bucuroasă şi onorată să vă anunţ că echipei noastre, a medicilor profesionişti din centru medical Caroll Med, i se alătură Dr. Ionuț Bogdan Sandu, medic primar chirurgie generală cu supraspecializare în chirurgia endocrină.

Competent şi profesionist desăvârşit, promotor al unor intervenții noi si revoluționare, Dr. Ionuţ Bogdan Sandu, vine special de la Bucureşti, din Institutul Național Parhon pentru a asigura în cadrul clinicii noastre: consulturi de specialitate, consulturi şi ecografii, puncţii tiroidiene, de sân şi intervenţii microchirurgicale. De asemenea, începând cu această primăvară Caroll Med va oferi intervenții minim invazive pentru tratamentul nodulilor tiroidieni benigni- ablația cu etanol a chisturilor si ablația cu radiofrecvență a nodulilor tiroidieni benigni (RFA).

Absolvent al UMF Carol Davila din Bucureşti şi a numeroase cursuri postuniversitare efectuate la institute prestigioase din lume, cu specialişti de renume mondial, Dr. Ionuţ Bogdan Sandu va contribui la dezvoltarea clinicii noastre ca centru medical integrat pentru managementul şi tratamentul afecțiunilor tiroidei şi a altor problemelor de natură endocrinologică.

Mulţumim!

Dr. Carollina Radu,

Medic Primar Boli Infecţioase şi Specialistă în Endocrinologie

Leave a Reply

Your email address will not be published.